De Bricoleur: de lezing

Bij het boek De Bricoleur en de Dummies hoort een inleidende lezing. De lezing is een ideaal opstapje naar scholen die enkele lesuren aandacht aan filosofie of comparatieve filosofie willen geven. De lezing is ook geschikt voor verenigingen en bedrijven als inspiratie voor hun leden of medewerkers.

De lezing wordt gegeven door:

  • Els Janssens. Els specialiseert zich in de comparatieve filosofie van Ulrich Libbrecht. Ze is als docente comparatieve filosofie verbonden aan de School voor Comparatieve Filosofie in Antwerpen en geeft het keuzevak comparatieve filosofie in het zesde jaar van het Bernarduscollege Oudenaarde.
  • Daan Oostveen. Daan is filosoof en literatuurwetenschapper en promoveert momenteel in de filosofie van de religie in Amsterdam. In zijn proefschrift doet hij onderzoek naar multiple religious belonging vanuit comparatief perspectief.
  • Jens Pas. Jens is bedrijfsadviseur, onderzoeker en schrijver. Zijn onderwerp betreft mens, organisatie, leiderschap. In zijn benadering hanteert hij het model van Libbrecht. Jens schreef hierover een boek: de Kikker en de Oceaan.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met het genootschap via onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”41″ title=”Contactformulier 1″]